Skip to main content

Donanım Teknik Donanım

Konu

of bn yeniyim ve konu yapamıyorum nerden yapılıo
site için thank youuu!!!!!
Konuyu uygun olduğunu düşündüğünüz bölümde, sol üstte bulunan "Yeni Mesaj" butonunu kullanarak açabilirsiniz.
Sizi rahatsız eden konuşma, küfür veya forum kurallarına aykırı olan mesajları, avatar'ın altında bulunan  [Resim: report.gif] butonuna basarak bizleri bilgilendirebilirsiniz.
ama bnm ekranda öle bi buton yok çıkmıyo
tarayıcıdan kaynaklı olabilir
bnm bilgisayar donanımımda biryavaşlık söz konusu aynı zamanda kopyalama yada gönderme ile programlar çalışmıyor flashdiskile başka bilgisayara atmak istediğim dosya aktarılmıyor.ilgili cvplarınıziçin saolun.....lütfen yardımedin......
donanım kaynaklı bir sorun olduğundan eminmisiniz eğer değilseniz virüs taraması yapınız
Resim görüntülenmiyorsa internetin yavaş olabilir bilgisayarın yavaş olabilir vs. bu konuyu nasıl açtıysan başka konularıda böyle aç üstteki Yeni Mesaj'a tıkla veya yerini tahmin et : D
http://www.x3uqm4.tk
x3uqm4 yazdı: Resim görüntülenmiyorsa internetin yavaş olabilir bilgisayarın yavaş olabilir vs. bu konuyu nasıl açtıysan başka konularıda böyle aç üstteki Yeni Mesaj'a tıkla veya yerini tahmin et : D
Hakikaten yaw,konu açmış zati Big Grin
[Resim: 10901619km4.gif]
"The difficult we do right away. The impossible takes slightly longer."
JK749 - MyBrute
Bende açamıyorum, forum hakkında hariç tüm kategorilerde alt tarafta konu açma yetkiniz yok uyarısı alıyorum.
Kayıtlı kullanıcılar haberler ve webreklam kategorileri dışındaki tüm forumlarda konu açmaya yetkilidir. Yeni bir üyelikle kontrol ettim bi sorun yok.
Peki haberler ve webreklam kategorileri tamamenmi kapali yoksa belli bir sayida post vb. gibi bir sınır mı var?
Son Düzenleme: 27-07-2013, 06:34, Düzenleyen: zinxen.

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da
Task