26-06-2006, 18:18
blaster yazdı:Hangi Türkçeyi korumaya çalışıyoruzki biz.1 saatte 1500 senelik tarihimizi silmişiz biz.Boş artık.Geçti vazgeçin bu sevdadan.Gerçekleri görün artık.Bıktık bıktık.At gözlüğü taksak nese.Gözümüzü kapatıyorlar, aa bak gözümü ben kendim kapadım diyoruz.Yazık bize....
Kimse 1500 senelik bir tarihi silemez. Özelliklede 1 saatte.
Türkçe için ise geç değildir. Özelliklede milyonlarca kişinin kullandığı ve kullanmaktan gurur duyduğu bir dilden. Bu dilden öyle basit bir dilmiş gibi vazgeçilmez. Asıl "Geçti vazgeçin bu sevdadan." dersek geç kalmış oluruz.
Her ne kadar gözünü kapatsalarda aklın,dürüstlüğün ve vatan sevgin olduğu sürece bu devletin sırtı yere gelmez. Zamanında bu devletin ne gibi olumsuzlukalar altında kurulduğunu bilmiyorsanızda lütfen öğrenin. Emin olunki çok daha zor ve imkansız denilebilicek şartlar altında bu Cumhuriyet kuruldu.
Kullandığımız dil hem bizi hemde Ülkemizi temsil ediyor. Yazılarımızda lütfen bulara dikkat edelim.
Örneğin :
Tamam yerine : ok
güle güle yerine : bye
iyilik yerine : iilik
Bunlar sadece birkaç tanesi. Lütfen Türkçemize sahip çıkalım.
Sizi rahatsız eden konuşma, küfür veya forum kurallarına aykırı olan mesajları, avatar'ın altında bulunan
butonuna basarak bizleri bilgilendirebilirsiniz.
![[Resim: report.gif]](http://www.donanimmerkezi.com/images/buttons/report.gif)