Bu forum çerez kullanır
Bu forum, kayıtlıysanız oturum açma bilgilerinizi ve değilseniz son ziyaretinizi saklamak için tanımlama bilgilerini kullanır. Çerezler, bilgisayarınızda depolanan küçük metin dokümanlardır; Bu forum tarafından oluşturulan çerezler yalnızca bu web sitesinde kullanılabilir ve güvenlik riski oluşturmaz. Bu forumdaki tanımlama bilgileri ayrıca okuduğunuz belirli konuları ve bunları en son ne zaman okuduğunuzu da izler. Lütfen bu çerezleri kabul edip etmediğinizi onaylayın.

Bu sorunun tekrar sorulmasını önlemek için, seçeneğinize bakılmaksızın tarayıcınızda bir çerez saklanacaktır. Altbilgideki bağlantıyı kullanarak istediğiniz zaman çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz.

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
AMD 2000+ Palomino O/C
semihx yazdı:AMD 2000+ (Palomino) nun kilidini nasil kirdin? bende de ayni islemci var ama klidi krilmiyo dediler. bu arada ben hic klit filan ellemeden 145*12.5 e cikabiliyorum. bide klidi kirsak demek baya gidicek. nasi oldugunu anlatirmisin nasil kirdin klidi??

Kilit kırmak zor ve zahmetli bir iş. Amaç L1 köprülerini birleştirmek. Tabi bunu yapmanın çeşitli yöntemleri var ama bunlarında dezavantajları var.
Ben ilk birleştirme yaparken sıvı iletkenle yaptım ama pek sağlıklı olmadı. Her ne kadar üzerinden 3 kat geçtiysemde sıvı iletken iletkenliğini kaybetti. Sonraki denemede ise lehimle bunu yaptım. Çok ince bir tel ile 2 noktayı birleştirdim. Ama bunu yapmaz çok zor oldu. En temiz yolu bu ama uğraştırdı.

O işlemcide kilitli halde FSB:145'e gelebiliyor ama kilitlenmeler ve restartlar ortaya çıkıyor. Bunun nedenlerinden biri benim anakartımda AGP/PCI sabitleme gibi bir özellik olmadığından. Çünkü her FSB arttığında AGP ve PCI frekansları da artıyor ve buda stabiliteyi bozuyordu. Eğer anakartında böyle bir özellik yoksa çokta stabil bir sistem kurulamayabilir.

Birleştirme yaparken sana yardımcı olacak bir site :

http://www.ocinside.de/index_e.html

Workship bölününden "interactive painting guide - TD and Duron..."'a tıkladığınızda size yardımcı olucak bir sayfa açılıcaktır. Buradan işlemcinizin bilgilerini girerek işlemcinizin köprüleri hakkında ve ne yapmanız gerektiği hakkında bilgi edinebilirsiniz.

Kolaygelsin...
Sizi rahatsız eden konuşma, küfür veya forum kurallarına aykırı olan mesajları, avatar'ın altında bulunan  [Resim: report.gif] butonuna basarak bizleri bilgilendirebilirsiniz.

Bu Konudaki Yorumlar
AMD 2000+ Palomino O/C - Yazar: csniper - 01-02-2005, 01:04
AMD 2000+ Palomino O/C - Yazar: Speedbuster07 - 04-02-2005, 05:36
AMD 2000+ Palomino O/C - Yazar: csniper - 04-02-2005, 12:30
AMD 2000+ Palomino O/C - Yazar: Speedbuster07 - 04-02-2005, 17:32
AMD 2000+ Palomino O/C - Yazar: semihx - 23-04-2005, 13:26
AMD 2000+ Palomino O/C - Yazar: csniper - 23-04-2005, 16:13

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi