Bu forum çerez kullanır
Bu forum, kayıtlıysanız oturum açma bilgilerinizi ve değilseniz son ziyaretinizi saklamak için tanımlama bilgilerini kullanır. Çerezler, bilgisayarınızda depolanan küçük metin dokümanlardır; Bu forum tarafından oluşturulan çerezler yalnızca bu web sitesinde kullanılabilir ve güvenlik riski oluşturmaz. Bu forumdaki tanımlama bilgileri ayrıca okuduğunuz belirli konuları ve bunları en son ne zaman okuduğunuzu da izler. Lütfen bu çerezleri kabul edip etmediğinizi onaylayın.

Bu sorunun tekrar sorulmasını önlemek için, seçeneğinize bakılmaksızın tarayıcınızda bir çerez saklanacaktır. Altbilgideki bağlantıyı kullanarak istediğiniz zaman çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz.

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yeni RAM'ler 5 Dakika Çalışıyor, Niye!
Hmm.

Aslında ramleri cumartesi akşamından aldığımdan sorunu en azından pazartesiye kadar kendim hallederim dedim ama galiba hemen eski Ram'imi de götürüp buna uygun bi Ram ile değiştirsem iyi olacak.

Burada yazılan XP'yi tekrar ramler için kurmak beni kasar, diğer alternatif bu iki yeni Ram'i yalnız veya çoklu her türlü kombinasyonla kurduğumu yazdığıma göre böyle bir deneme önerisi zaten gereksiz.

Benim bilmeye çalıştığım bir Ram sorunlu ise niye bunu 10+15 dakika sonra gösterir, yani ilk elde sorun olmuyor sistem tanıyor ve Ramler işini görüyor ama sonradan böyle taklaya gelmelerinin bi nedeni var mı bilmek istedim ama atla deve değil sonuçta, yarın pazartesi gidip değiştiriyemi bari. ONca da uzun yol.

Thank.
Bul

Bu Konudaki Yorumlar
Yeni RAM'ler 5 Dakika Çalışıyor, Niye! - Yazar: Luciferman - 28-01-2008, 01:19

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Yeni Ram takılırsa? huseyinkoc 2 2,654 27-01-2010, 11:51
Son Yorum: czspeed
  yeni ram aldım çalışmıyor karaoðlan59 3 3,873 25-12-2009, 15:46
Son Yorum: franklinda
  Lütfen Yardim Acemiyim Bilgisayarim çok Yavaş çalişiyor __Aþikar__ 9 7,528 01-01-2008, 16:01
Son Yorum: sheone
  yeni ram aldım ancak bilgisayar çöktü.. kaan_turkoglu 6 3,798 12-01-2007, 01:58
Son Yorum: MrPerFormance
  16 chiplik yeni ram alacam.. diğerleriyle uyum gösterir mi?? kaan_turkoglu 3 2,978 10-01-2007, 19:50
Son Yorum: ylmzrcp42

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi