16-08-2005, 19:46
Bende bi kaç program vermek istiyorum:
Agile MEssenger bildiğimiz gibi hotmail, yahoo gibi messenger programlarının cep versiyonu
Anti Mosqute bir sivrisinek kaçırıcı prog. sivrisineklere alerjim oldugundan benim çok işime yaradı
City Time adlı prog. gerçekten çok güzel butun dunya ülkeleri, şehirleri var ve en sevdiğim özelliği ulkeler ve sehirler arası yol hesaplama ve gunluk ayın nasıl gorundugunu gostermesi(%kacının aydınlık oldugu gibi)
Dream Chat adlı prog. da bluetooth uzerinden bedava chat yapma prog. ama 7610 da calışmıyo
Lenses adlı prog. da gerçekten cok guzel bir suru kamera seceneği var
Spmark adlı prog. pc puanlama programlarının tel. e uygulanmış versiyonu
İnş. yararlı olmuştur ve djaker konunu işgal ettiğim için özür dilerim
Agile MEssenger bildiğimiz gibi hotmail, yahoo gibi messenger programlarının cep versiyonu
Anti Mosqute bir sivrisinek kaçırıcı prog. sivrisineklere alerjim oldugundan benim çok işime yaradı

City Time adlı prog. gerçekten çok güzel butun dunya ülkeleri, şehirleri var ve en sevdiğim özelliği ulkeler ve sehirler arası yol hesaplama ve gunluk ayın nasıl gorundugunu gostermesi(%kacının aydınlık oldugu gibi)
Dream Chat adlı prog. da bluetooth uzerinden bedava chat yapma prog. ama 7610 da calışmıyo
Lenses adlı prog. da gerçekten cok guzel bir suru kamera seceneği var
Spmark adlı prog. pc puanlama programlarının tel. e uygulanmış versiyonu
İnş. yararlı olmuştur ve djaker konunu işgal ettiğim için özür dilerim

İmzanız Forum Kurallarına Aykırıdır.. Lütfen Forum Kurallarına Uygun olarak İmzanızı Deðiştiriniz.