Bu forum çerez kullanır
Bu forum, kayıtlıysanız oturum açma bilgilerinizi ve değilseniz son ziyaretinizi saklamak için tanımlama bilgilerini kullanır. Çerezler, bilgisayarınızda depolanan küçük metin dokümanlardır; Bu forum tarafından oluşturulan çerezler yalnızca bu web sitesinde kullanılabilir ve güvenlik riski oluşturmaz. Bu forumdaki tanımlama bilgileri ayrıca okuduğunuz belirli konuları ve bunları en son ne zaman okuduğunuzu da izler. Lütfen bu çerezleri kabul edip etmediğinizi onaylayın.

Bu sorunun tekrar sorulmasını önlemek için, seçeneğinize bakılmaksızın tarayıcınızda bir çerez saklanacaktır. Altbilgideki bağlantıyı kullanarak istediğiniz zaman çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz.

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
İnternete Giremiyorum :(
Aynen öyle çok ama çok saçma bir sorun , format atarken sadece c ye atıyorum evet. Ama sorunu çözdüm. harici ethernet kartını çıkarıp çıkarıp taktım, powerden anakarta gelen güç kablosunu söktüm taktım , güç kaynağına giren 220 kablosunu çıkardım power tuşuna basılı tuttum filan derken net geldi sonunda.
tabi sorunun benim pc den kaynakladığını bulana kadarda kafayı yemiştim. ben mi rj45 leri yanlış çakıyorum neden olmuyor filan. şükür hallettim. fakat tekrarlayabilir gibi görünüyor :S anakartın ethernet portunu devre dışı bıraktım ve harici ile giriyorum. ilginize teşekkürler .
Bul

Bu Konudaki Yorumlar
İnternete Giremiyorum :( - Yazar: arizavar - 17-03-2010, 13:11
İnternete Giremiyorum :( - Yazar: SPooKS - 17-03-2010, 20:16
İnternete Giremiyorum :( - Yazar: mehmettev - 18-03-2010, 00:53
İnternete Giremiyorum :( - Yazar: arizavar - 18-03-2010, 01:26

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  acil yardımmmm bilgisayarım internete bağlanmıyor sedaaa 5 5,039 09-11-2012, 08:17
Son Yorum: erseli
  Pc'ye format attım internete giremiyorum? miracorhan 3 3,408 05-07-2010, 11:15
Son Yorum: csniper
  İnternet Sinyali var ama bağlanamıyorum İnternete akrepbekir 5 8,672 14-06-2008, 00:07
Son Yorum: MrPerFormance
  modemin 3 ışığıda aktif herşey normal görünüyor ama internete bağlanamıyorum akanek 4 2,995 18-07-2007, 09:24
Son Yorum: huseyin_hzl

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi